Необходими продукти:
2 яйца
200 мл кисело мляко
100 мл олио
150 г захар
300 г брашно
1/2 с. л. сода за хляб
1 с. л. оцет
2 ванилии
1 ч. л. канела
3 средно големи праскови
Начин на приготвяне:
С вилица разбиваме яйцата, захарта, млякото и олиото, след това добавяме брашното, ванилията, канелата и угасената в оцет сода и бъркаме до усвояването му. Не се притеснявайте, ако има малки бучки. Накрая добавяме едната от прасковите нарязани на кубчета и леко разбъркваме. Изсипваме в застлана с хартия тавичка и нареждаме другите две праскови нарязани на полумесеци, като леко притискаме. Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна около 30 минути.
източник: wellcometomykitchen














Забраните на църковния празник на 15 декември
Времето днес: Мъгли сутринта и слънце следобед, температури до 13°
Част от амазонската тропическа гора вече е частна собственост
На повърхността на луната на Юпитер – Европа, е забелязан гигантски черен „паяк“
Лунната почва може да съдържа следи от земната атмосфера
Антитела, проектирани от изкуствен интелект, ще бъдат тествани на хора
Анна Седокова
Лошо за Арсенал, Ман Сити отново ще мачка
Фодън отново вкара, но според Пеп не е играл добре
Спортът по телевизията днес, 15 декември
Нумерологична прогноза за 15 декември
Дневен хороскоп за 15 декември, понеделник
Седмичен хороскоп за 15 – 21 декември
Любовен хороскоп за 15 – 21 декември
Оценка на бъбречната функция – eGFR, креатинин и цистатин C
Чрез микропластмасата се разпространяват опасни бактерии
Клиника по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ отпразнува своята 20-годишнина
Защо се будим малко преди алармата?
Остави коментар